Elektromechanisch onderhoud en industriële automatisering

Aandrijfoptimalisatie

Dankzij onze uitgebreide kennis van aandrijvingen en roterende machines in diverse productieprocessen kunnen we een uitgebreid programma aanbieden van verbeteringen, herontwerp en optimalisatie. Deze aanpak resulteert in een op maat gemaakt concept waarbij veiligheid, toegevoegde waarde en machinebetrouwbaarheid de prioriteit hebben.

 

Voor deze aandrijfoptimalisatie maken we dikwijls gebruik van onze EB-Engineered Products.

 

We gaan als volgt te werk:

  1. Neem contact met ons op
  2. Er komt een medewerker van de commerciële buitendienst de situatie bekijken en eventueel foto’s nemen, tenzij dit duidelijk is na het eerste contact.
  3. De gepaste specialist brengt de situatie in kaart en verzamelt alle gegevens.
  4. Indien nodig worden er ter plaatse metingen of inspecties gedaan.
  5. We doen een op maat gemaakt voorstel met eventueel een uitvoeringsprocedure.
  6. Onze buitendiensttechniekers kunnen dit project uitvoeren of u kunt het door uw eigen mensen laten doen.

 

EB-Engineered Product

Niet alleen uw productieprocessen kunnen we op maat optimaliseren. Tijdens onze 50 jaar ervaring konden we een diepgaande specialisatie opbouwen in het herwikkelen en herstellen van elektromotoren en alles wat er bij kan zoals reductoren, pompen, koppelingen, sturingen ...

 

Dankzij deze specialisatie en samen met ons uitgebreid gamma van toeleveranciers kunnen we voor uw bepaalde toepassing een product op maat samenstellen uit onderdelen van verschillende merken. In veel gevallen is een standaardoplossing niet voldoende. Diverse componenten worden ontworpen, gemodificeerd en samengebouwd, zodat een oplossing op maat verkregen wordt. Daarbij houden we rekening met zowel huidige als mogelijke toekomstige parameters.

 

Dit EB-Engineered Product kan dan eventueel geïntegreerd worden in een aandrijfoptimalisatie of er volledig los van staan.

©2020 EBgroep alle rechten voorbehouden | Privacybeleid
Ontwerp DWZO - Realisatie Buro Cinq