Elektromechanisch onderhoud en industriële automatisering

Motortotaalzorg

Motortotaalzorg is een concept dat is ontwikkeld door EB-groep. Het woord zegt alles: wij verzorgen uw elektromotor. Nagenoeg elke motor kunnen wij voor u herwikkelen, reviseren of repareren. Onze ervaren vakmensen doen dit op een betrokken, innovatieve en flexibele manier en altijd met uw bedrijfsproces in het vizier. Ontzorgend tot in de puntjes!

 

Apparatuur voor uw motortotaalzorg

Om de beste service te kunnen geven, zijn onze werkplaatsen voorzien van de allerbeste apparatuur voor diagnose en revisie. Ons innovatieve machinepark garandeert kwaliteit. We hebben volautomatische wikkelmachines, droogovens, een pyrolyseoven, wasmachines, straalcabines, een balanceerbank en natuurlijk de modernste meetapparatuur. Uiteraard voeren we tijdens het uitvoeren van revisie- en reparatiewerkzaamheden diverse elektrische en mechanische metingen uit. U ontvangt een uitgebreide rapportage van alle metingen en werkzaamheden.

 

Snelle revisie en reparatie

Onze mensen hebben jaren ervaring en werken met de beste apparatuur aan uw motor. Onze magazijnen liggen vol met alle mogelijke onderdelen en componenten.

Het concept motortotaalzorg betekent dat uw elektromechanische apparatuur vakkundig en snel wordt gecontroleerd, gerepareerd of gereviseerd. Niet alleen wissel- en gelijkstroommotoren, maar ook reductoren, ventilatoren, pompen, compressoren, handgereedschap, generatoren en nog veel meer. Wij repareren alles! U kunt het complete gamma (elektrische) aandrijfcomponenten bij EB-groep voor reparatie binnenbrengen.

 

Dankzij ons geavanceerd rolbruggensysteem kunnen we naast kleine motoren ook grote apparaten aan. Motoren en reductoren tot ca. 7500 kg kunnen wij zonder meer de baas.

©2020 EBgroep alle rechten voorbehouden | Privacybeleid
Ontwerp DWZO - Realisatie Buro Cinq