Elektromechanisch onderhoud en industriële automatisering

Joris Bracke

Directeur en visionair
Visionair die zelf ook weet hoe een motor werkt ...
Deze strategische bestuurder met een passie voor techniek is letterlijk opgegroeid in een speeltuin vol elektromotoren. Gewapend met de juiste technische en bedrijfskundige opleidingen stelt hij zijn deskundigheid en expertise ook graag aan u ter beschikking.

Daniël de Mey

Commercieel medewerker en organisatietalent

Techniek is zijn passie! Als commercieel medewerker voelt Daniël zich binnen EB-groep als een vis in het water. Hij zorgt ervoor dat de wensen van u, als klant, vervuld worden. Heeft u vragen over planning, afspraken en doorlooptijd? Neem dan met Daniël contact op. Hij zorgt ervoor dat uw opdracht op rolletjes loopt. Contact met Daniël ››

Peter van Bunderen

Sevicemonteur buitendienst

Voor de inventarisatie van uw machinepark, preventieve inspecties en service aan uw productielijn is Peter uw man. Peter voert op locatie thermografische metingen uit, analyseert en rapporteert. Van chemische fabriek tot natuurpark, van luchtverversings- tot rioolsysteem. Er is geen probleem dat Peter niet kan oplossen. Met zijn praktische instelling maakt hij zo nodig uw trafo of schakelkast op maat.

Robby van Puyvelde

Storingen en conditiemetingen

Is er iets mis met uw motor? Dan is Robby de juiste persoon om dit op te lossen. Met oog voor detail analyseert hij de kwestie en lost hij ze op. Wat er ook gebeurt, hij gaat niet weg voordat uw machine weer werkt.

Jelle van Duyse

Service engineer

Jelle is een echte handige Harry en houdt wel van een uitdaging. Soms helpt hij klanten met storingen, maar meestal programmeert, regelt en test hij de frequentieregelaars, drukmetingen of zelfs complexere functies zoals bewegingen van robots.

 

In de werkplaats in Sint-Gillis-Waas heeft Jelle een testopstelling staan. Daarmee is EB-groep een van de weinige bedrijven die deze dienst in huis kan uitvoeren.

Anton van Dam

Verantwoordelijke automatisatie

Bij een storing inventariseert Anton wat het probleem is, waarna hij u een voorstel op maat doet om het probleem op te lossen. Daarna wordt het project overgedragen aan de fieldservice, maar Anton blijft wel uw projectbegeleider. Contact met Anton ››

Toon Van Gysel

Logistiek medewerker

Uw bestelling bij EB-groep is zeker door de handen van Toon gegaan. Toon controleert uw verzending en maakt het pakket verder in orde voor verzending.

 

Daarnaast springt hij ook bij in de werkplaats om bijvoorbeeld een motor opnieuw te spuiten. Maar het zou ook best kunnen dat u hem persoonlijk spreekt aan de balie in Clinge of bij u op de werkvloer om het probleem met uw motor te inventariseren.

Kathelijne Inghels

Administratief medewerker

Naast het behandelen van binnenkomende telefoontjes is Kathelijne de persoon die alles weet van de inkoopfacturen van EB-groep. Verder helpt zij mee aan de balie en houdt ze haar bezig met de debiteuren- en crediteurenbewaking. Contact met Kathelijne ››

Miranda Koolmees

Administratief medewerker en duizendpoot

Miranda springt overal bij als het nodig is. Ze bemant de telefoon, helpt klanten aan de balie, geeft bestellingen door en steekt een handje toe bij de inkoopafdeling. Juist door de combinatie van het administratieve en het technische aspect voelt Miranda zich als een vis in het water. Voor vragen over uw verkoopfactuur kunt u ook bij Miranda terecht. De verkoopfacturen zijn echt haar ding. Contact met Miranda ››

©2020 EBgroep alle rechten voorbehouden | Privacybeleid
Ontwerp DWZO - Realisatie Buro Cinq