Elektromechanisch onderhoud en industriële automatisering

Industriële automatisering

Maak gebruik van onze kennis!

EB-groep is uw partner voor het automatiseren van uw aandrijvingen en productieprocessen, ook bij grote bedrijfsklare projecten. Vanuit hun expertise in elektromotoren ontwikkelen onze specialisten het volledige automatiseringstraject voor u op maat. Van servobesturing tot en met PLC. Een ventilator, lasrobot, meervoudige kleurenpers ... EB-groep realiseert de juiste beweging op het juiste moment. Onze ingenieurs werken voor u, zodat uw installaties optimaal voor u werken!

 

Onze ingenieurs ontwerpen, tekenen en documenteren aandrijfinstallaties voor bedrijven in o.a. de petrochemie, diervoederindustrie, scheepvaart, landbouw, machinebouw, verpakkingsindustrie en op- en overslag. Het gaat hierbij om hard- en software engineering.

 

Onze partners

Met grote zorgvuldigheid en vakmanschap heeft EB-groep gespecialiseerde partners geselecteerd waar ook uw bedrijf zonder meer op kan rekenen. Onze partners blinken uit in betrokkenheid en innovatiekracht. Wij selecteerden hen op basis van de kwaliteit van hun producten en diensten, en vanwege de aard van hun bedrijf.

 

Doordat zij onze normen en waarden onderschrijven, zijn ze een verlengstuk van ons bedrijf. Dat betekent niet alleen eerlijk en ontzorgend zaken doen, maar ook betrokkenheid, flexibiliteit en innovatiekracht.

©2020 EBgroep alle rechten voorbehouden | Privacybeleid
Ontwerp DWZO - Realisatie Buro Cinq