Elektromechanisch onderhoud en industriële automatisering

Hoyer elektromotor

Hoyer Motors is een internationale leverancier van hoogwaardige elektromotoren. Het hoofdkantoor is gevestigd in Denemarken en China en we zijn wereldwijd vertegenwoordigd via verkoopkantoren en distributeurs. We zijn er trots op dat we een elite productiebedrijf zijn met de hoogste aandacht voor service en flexibiliteit - een bedrijf waar toewijding, concurrentievermogen en betrouwbaarheid ongeëvenaard zijn.

 

We hebben een geselecteerde focus op de segmenten Maritiem, Water & Afvalwater, HVAC, Olie & Gas, HPU en Wind. Door sterke partnerships met marktleidende industriële OEM's binnen deze segmenten, zijn wij in staat om een unieke opzet en industrieel inzicht te bieden. Wij voegen waarde toe door de business en markten van onze klanten te begrijpen.

 

Bij Hoyer Motors is het nakomen van afspraken net zo vanzelfsprekend als lucht inademen. Wij geloven in betrouwbare partnerschappen met onze klanten en voldoen altijd aan onze verplichtingen op het gebied van levering, documentatie en productkwaliteit. Dit is wat we bedoelen met het overtreffen van uw verwachtingen.

©2020 EBgroep alle rechten voorbehouden | Privacybeleid
Ontwerp DWZO - Realisatie Buro Cinq